Vrigstad Byggnadsmåleri AB

Vrigstad Byggnadsmåleri AB är en väletablerad målerifirma i Sävsjö, mitt på det småländska höglandet. Företaget har gamla anor. Sedan 1964 har vi utfört måleriuppdrag åt nöjda kunder. Vi har stor och bred erfarenhet av målning och färg.   

Vi utför de flesta sorters måleritjänster allt ifrån målning och tapetsering i hemmiljö som industrimålning. Mindre och snabba renoveringsjobb till större och mer komplexa uppdrag. Inomhus eller utomhusmålning. Nybyggnadsmålning eller ombyggnadsmålning. 

Utöver måleritjänster utför vi också andra hantverkstjänster som t.ex. tapetsering och fasad- och underhållstvätt. Vi hjälper också till med bland annat lägenhetsunderhåll.

Våra uppdragsgivare är alltifrån privatpersoner till företag, organisationer och kommuner. Hos oss är alla uppdrag och kunder lika viktiga. 

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just dig!


Nöjda kunder vår absoluta målsättning. För att uppnå det utlovar vi såväl ett professionellt utförande som ett professionellt bemötande, oavsett om vi är ute på arbete hos dig eller om du besöker oss i vår butik. Vi tror på kvalitet och personlig service.